Voetbalschool Balplezier

Matthijs Blijham

Informatie

Iedere dinsdag- en donderdagmiddag zal er onder leiding van ervaren trainers een voetbal-, hockey- en “Sport en Spel” training worden gegeven. De trainingen zijn van 16:00 tot 17:30.

Cursus Voetbal
Bij deze cursus zullen de deelnemers kennismaken met allerlei leuke voetbaloefeningen. Hierbij wordt de aandacht voornamelijk gericht op het individu, zodat iedereen zich op zijn/haar eigen niveau kan ontwikkelen in deze sport.

Cursus Hockey
Bij deze cursus zullen de deelnemers kennismaken met allerlei leuke hockeyoefeningen. Hierbij wordt de aandacht voornamelijk gericht op het individu, zodat iedereen zich op zijn/haar eigen niveau kan ontwikkelen in deze sport.

Cursus Sport en Spel
Deze cursus staat in het teken van het verbeteren van motorische eigenschappen, coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid (de 5 cluks) is belangrijk. Zo kun je na afloop van deze cursus nog beter hardlopen, balanceren, springen, werpen, mikken en jongleren. Je doet stoeispelen, tikspelen en doelspelen. Spelletjes waarbij jij je eigen tegenstander bent, maar we werken ook samen of in teams.

 


Algemene informatie

 

Groepjes
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen er in groepjes van maximaal 10 personen getraind gaan worden. De groepjes zijn gebaseerd op niveau en leeftijd van de deelnemers.

Ook voor niet-voetballers/hockeyers/sporters
Door de verschillende groepjes is het voor iedereen mogelijk om op zijn of haar eigen niveau te trainen. Daarom is Balplezier ook geschikt voor niet-voetballers/hockeyers/sporters die het toch leuk vinden om 1 keer in de week training te krijgen.

Kosten
De kosten voor deze trainingen bedragen €10 per keer. Je kunt je aanmelden per 5 trainingen. Na deze cyclus is het mogelijk je deelname weer te verlengen met 5 trainingen.

Kleding
Je zorgt ervoor dat je iedere training je sportkleding, sportschoenen scheenbeschermers en schoenen bij je hebt. Bij V.V. Voorwaarts zijn er eventueel kleedkamers waar je je kunt omkleden en kunt douchen na afloop.

Materialen
Balplezier heeft materialen ter beschikking voor de cursussen. Hierbij moet je denken aan ballen, pionnen, hesjes, hockeysticks en overige sportattributen.

Locatie
We beleven het Balplezier op de kunstgrasvelden van V.V. Voorwaarts, Ariënslaan 2, 3573 PT Utrecht. Hier staat ons ook de kantine ter beschikking.

 

Cursus-BSO:

Vanaf heden is het ook mogelijk de voetbal-, hockey- en “Sport en Spel”trainingen op de dinsdag en donderdag te combineren met naschoolse opvang.

KLIK HIER voor meer informatie